Бойовики з гранатометів обстріляли Піски, двоє українських військових отримали поранення

14 вересня 19:35

При цьому українська сторона констатує мінімальну активність противника.

 

За станом на 18:00 протягом 14 вересня в районі проведення АТО вздовж всієї лінії розмежування було зафіксовано лише три обстрілу українських позицій, один з яких виявився неприцельным.

Проте навіть від декількох вогневих провокацій російсько-терористичні військ постраждали українські військові.

"Близько 14 години в результаті гранатометного обстрілу позицій сил АТО поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових, їх госпіталізовано. На даний момент стан поранених оцінюється як середньої тяжкості", - повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр штабу АТО.

Крім того, зранку на приморському напрямку поблизу Павлополя бойовики випустили більше 20 мін калібру 82 міліметри і били з гранатометів по українським укріплень. А в районі Водяного близько 6 ранку зафіксовано неприцільний обстріл.

Нагадаємо, що 13 вересня російсько-терористичні війська 25 раз обстріляли позиції українських військових в Донбасі.

На донецькому напрямку окупанти чотири рази відкривали вогонь з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях українських військових на околицях Авдіївки. В результаті одного з обстрілів, близько 23:00, поранення отримав український захисник. Він був доставлений в найближчий військово-медичний госпіталь, стан його здоров'я нині задовільний.

Раніше також повідомлялося, що сепаратисти отримали наказ підготуватися до активізації бойових дій на маріупольському напрямку, починаючи з 14 вересня..

Так, командуванню так званого "1-го АК ДНР" наказано провести раптові перевірки боєготовності та ефективності несення окупантами служби у зв'язку з нібито "настанням збройних сил України".