Бойовики, які захопили Комінтернове, намагалися просунутися на нові території - штаб АТО

22 грудня 22:02

При цьому супротивник не пустив представників ОБСЄ для роботи в районі Комінтернового.

 

Проросійські бойовики, які 22 грудня увійшли в Комінтернове, намагалися проникнути далі на підконтрольну силам АТО територію.

"За останніми даними, бандити не допустили представників ОБСЄ для роботи в районі Комінтернового, а вже під вечір вони обстріляли позиції сил АТО на цій ділянці лінії розмежування з 82-мм мінометів", - повідомляє прес-центр антитеррористчиеской операції ввечері 22 грудня.

"Крім того, вдень ворожа диверсійно-розвідувальна група зробила спробу проникнути з Комінтернового на підконтрольну силам АТО територію. Наші воїни їх вчасно виявили, зав'язався короткий бій і бойовики відступили", - додали в прес-центрі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 22 грудня 2015 рокуСьогодні, 22 грудня, ситуація в зоні проведено...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 грудня 2015 р.

Вранці 22 грудня бойовики на танках в'їхали на територію селища Комінтернове Донецької області.

За інформацією групи "Інформаційний опір", в зоні АТО готується новий наступ бойовиків. У свою чергу українська розвідка охарактеризувала ситуацію в зоні АТО як складну, а також попередила про те, що бойовики готуються до відновлення масштабних бойових дій в Донбасі.