Бойовики проводять зачистку Комінтернового

22 грудня 23:33

Терористи обшукують будинки і допитують місцевих жителів.

 

Бойовики незаконних збройних формувань, які сьогодні зайняли населений пункт Комінтернове у Донецькій області, проводять зачистку населеного пункту, повідомив прес-офіцер сектору "М" Олександр Кіндсфатер у ефірі "112 каналу" увечері у вівторок, 22 грудня.

"За оперативною інформацією, бойовики роззосередилися по території Комінтернового. Місцевим жителям заборонено виходити зі своїх будинків, проводиться зачистка населеного пункту. Терористи ведуть себе вкрай агресивно, обшукують будинки, допитують жителів", − відзначив представник штабу сектора.

Читайте також: За три місяці в Донбасі число цивільних жертв знизилося в три рази - ОБСЄ

Нагадаємо, вранці 22 грудня бойовиків незаконних збройних формувань зайняли селище Комінтернове Донецької області, який знаходиться в "сірій зоні". Терористи розмістили у населеному пункті бронетехніку та інші заборонені Мінськими домовленостями озброєння. Відстань від Комінтернове до Маріуполя достатньо для використання 120-мм мінометів і висунення ДРГ в напрямку цього міста.

Цього ж дня бойовики відкрили з населеного пункту вогонь по українських позиціях у районі Маріуполя, також спробували відправити ДРГ у тил сил АТО.