Бойовики посилили обстріли позицій сил АТО на трьох напрямках – штаб

08 листопада 09:30

Село під Ясинуватій бойовики накрили з 82-мм міномета.

 

Російсько-терористичні війська продовжили ескалацію конфлікту в зоні АТО в суботу ввечері, 7 листопада.

"На артемівському напрямку з автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок вони чотири рази обстріляли Зайцеве. На донецькому з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п'ять разів обстріляли Опине, тричі вели вогонь по Красногорівці, двічі по Авдіївці, а також по Піскам та Новгородському. На маріупольському напрямку найманці вели прицільний вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по Гранітному", - повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, бойовики близько 21.00 обстріляли з 82-мм н. п. Новоселівка Друга під Ясиноватою.

Вчора увечері у зоні проведення АТО російсько-терористичні найманці продовжили ескалацію конфлікту. На артемівському нап...

Posted by Прес-центр АТО on 7 ноября 2015 г.

Читайте також: На передовій бойовиків фіксуються "Акації" і "Гвоздики" - ІС

Нагадаємо, на початку жовтня після трьохдобової тиші в Донбасі стартував обопільний процес відведення озброєнь і техніки калібром 100 міліметрів. Бойовики регулярно здійснюють збройні провокації. У зв'язку з цим Рада національної безпеки і оборони України пригрозила бойовикам призупинити відведення озброєнь в Донбасі, якщо провокації не припиняться.

Керівництво США заявило, що стурбоване активізацією військової активності в Донбасі з боку проросійських бойовиків. У зв'язку з цим офіційний Вашингтон звернувся до Москви із закликом припинити насильство і дотримуватися "мінські угоди".