Бойовики посилили обстріл у Широкіно

24 березня 22:35

За день терористи обстріляли українських військових 23 рази

 

У зоні АТО тривають провокаційні обстріли українських військових з боку російсько-терористичних угруповань. Про це повідомляє прес-центр АТО.

У вівторок бойовики сконцентрували вогневі удари на Маріупольському напрямку. З 120-міліметрових мінометів з 10:35 до 11:20 бойовики обстрілювали Широкіно, а з 10:50 до 12:10 обстрілювали позиції ВСУ у Старомарьевки. Також, під вогонь з мінометів, гранатометів і протитанкових засобів потрапили українські опорні пункти в районі селищ Новоселівка та Миколаївка.

На Донецькому напрямку в 5:30 бандформування з танка били по Авдіївці. Тричі із 120-міліметрових мінометів бойовики наносили удари по Пісках і один раз по Гранітному.

На Артемівському напрямку біля Майорска в 12:30 бандформування вступили в бій з українськими військовими. Бійці АТО вдалими тактичними діями відтіснили бойовиків від українських позицій.

На Луганському напрямку терористи двічі зі стрілецької зброї і мінометів обстріляли опорний пункт сил АТО поблизу Сокільників.

за день бандформування 16 разів використовували проти військових міномети і гранатомети, шість разів стрілецьку зброю, один раз вогонь вели з танка.