Бойовики готують провокації в Комінтерновому – Штаб АТО

26 грудня 11:32

Зайнявши Комінтернове в "сірій зоні" під Маріуполем, проросійські бойовики не збираються з нього виходити.

 

Бойовики продовжують вводити в оману спеціальну моніторингову місію ОБСЄ і все більше розхитують ситуацію в зоні АТО.

"В селищі Комінтернове, яке вчора знову повернулися проросійські незаконні збройні формування, готується чергове пропагандистське шоу. За нашою інформацією, сьогодні зранку там перебувають так звані "керівники ДНР", а засоби масової дезінформації цієї терористичної організації вже встигли збрехати, що нібито вчора сили АТО обстріляли Комінтернове та Водяне, що розташоване 2,5 км південніше, з мінометів", - йдеться прес-центру штабу АТО.

Як наголошується в повідомленні, в Комінтерновому спеціально для російських журналістів, представників СЦКК і СММ ОБСЄ готують інсинуації з метою дискредитації Збройних сил України. "Бойовики знову тимчасово виводять з населеного пункту техніку та важке озброєння, ведеться робота із місцевим населенням, готуються відповідні заяви про здійснення, нібито українськими військовими, обстрілів населеного пункту, грабежів та насильницьких дій щодо місцевого населення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на дорозі, що з'єднує Комінтернове з Маріуполем, незаконні бандформування встановили блокпост і нікого не випускають з селища.

Бойовики продовжують водити за ніс ОБСЄ та дедалі більше розхитують ситуацію у зоні АТОУ селищі Комінтернове, до якого...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 грудня 2015 р.

22 грудня бойовиків незаконних збройних формувань зайняли селище Комінтернове Донецької області, яке знаходиться в "сірій зоні". Терористи розмістили у населеному пункті бронетехніку та інші заборонені Мінськими домовленостями озброєння.