Бойовики "ДНР" поскаржилися кураторам на підкріплення, яке прибуває з РФ – ІС

17 травня 10:31

Колабораціоністи стурбовані тим, що російські військові в Донбасі зайняті зовсім не участю в бойових діях.

 

Представники "військової контррозвідки" терористичної організації "ДНР" подали російським кураторам у штабі "1-го армійського корпусу" доповідну записку зі скаргою на військовослужбовців Збройних сил РФ, які прибувають в Донбас у межах ротації російсько-окупаційних військ, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Так, колабораціоністи наголошують на тому, що російські військові, переважно командири й інструктори, "замість службових питань більшу частину часу присвячують вирішенню власних".

Окупанти, прикриваючись службовим становищем, розкрадають майно підконтрольних "підрозділів" й активно беруть участь в організації потоків контрабанди.

"На думку "МДБ ДНР", така ситуація різко негативно впливає на морально-психологічний стан особового складу, в першу чергу місцевих бойовиків. Доповідь закінчується проханням до російського командування "більш ретельно підходити до питання кадрового відбору кандидатів на відправку в Донбас з РФ", - пише Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше в Донбасі техніка бойовиків не змогла прибути на "навчання" через розкрадання пального. Під час руху колони техніки "2-ї окремої мотострілецької бригади" (Луганськ) раптово закінчилось пальне у більшості бойових машин.