Біля КПВВ "Майорське" знайшли вибухівку

21 липня 13:36

ДСНС хоче тимчасово закрити пропускний пункт.

 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій ініціює питання тимчасового припинення функціонування КПВВ "Майорське" через виявлення вибухонебезпечного предмета біля контрольного пункту в'їзду-виїзду, повідомила прес-служба ДСНС. Вранці правоохоронці вже отримували повідомлення про замінування цього КПВВ, однак тоді вибухонебезпечних речовин не знайшли.

"ДСНС ініціює питання про тимчасове припинення функціонування КПВВ "Майорське"... В ході обстеження території біля КПВВ "Майорське" піротехніки знайшли вибухонебезпечний предмет", - йдеться в повідомленні.

Щоб не допустити загибелі та травмування цивільного населення, територіальний підрозділ ДСНС ініціював питання тимчасового припинення функціонування КПВВ "Майорське" для додаткового і ретельного обстеження території.

Читайте також: Мінування 56 об'єктів у Харкові виявилося неправдивим

Нагадаємо, сьогодні в 06.45 в службу "102" поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування КПВВ "Майорське". Штаб ООС вирішив призупинити пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування.

Однак, адміністративні будівлі та прилеглу територію повністю обстежили і будь-яких небезпечних предметів не виявили. Тому КПВВ відновив свою роботу.