Батальйон "Донбас" звільнив РВВС у Великій Новосілці від продажної міліції

15 травня 22:25

На флагштоку біля райради у Великій Новосілці піднятий український прапор. Місцеві депутати від Партії регіонів та голова районної ради по кличці "Шира" бігли.

 

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" звільнив РВВС у Великій Новосілці від лояльної терористам міліції. Про це командир батальйону Семен Семенченко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Великоновосілківський РВВС взято під контроль, працівники після проведення профілактичної роботи приведені до повторної присяги на вірність Україні. Завтра разом з Народним ополченням міліція приступить до несення служби. Начальник міліції втік у невідомому напрямку", - повідомив він.

"Також бігли місцеві депутати від Партії регіонів та голова районної ради по кличці "Шира". Місцевими жителями ці персонажі як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор підняли на флагштоку біля райради, прапор ДНР пішов на онучі", - заявив Семенченко.

Разом з тим, за наявною у нього інформацією, у четвер ввечері в бік Великої Новосілки висунулася "колона з 30 автомашин та автобусів бойовиків ДНР".

"Приймаю на себе відповідальність про вилучення зброї у Великоновоселківському РВВС і озброєнні бійців народного ополчення. Вирушаємо назустріч колоні. Якщо перемога буде на нашому боці - після цього йдемо на Донецьк", - написав Семенченко. !zn

Читайте також:

Маріуполь зайшов добровольчий батальйон з Дніпропетровська

Ляшко спростував інформацію про свій полон