Аварія судна в Чорному морі: знайдено тіла ще двох загиблих

08 сiчня 14:46

За словами посла Андрія Сибіги, найближчими годинами проведуть процедуру опізнання.

 

Турецькі рятувальники у вівторок, 8 січня, знайшли тіла ще двох моряків, загиблих під час аварії вантажного судна в Чорному морі, повідомляє у Twitter посол України в Туреччині Андрій Сибіга. Раніше він поінформував про те, що на поверхню вже було піднято тіло одного із загиблих українців.

"Турецькі рятувальники в надзвичайно складних погодних умовах знайшли ще два тіла загиблих - найближчими годинами буде проведено процедуру опізнання. Консул на місці в Самсуні працює", - написав дипломат.

Читайте також: Оприлюднено імена українців, загиблих під час аварії судна у Чорному морі

Нагадаємо, що 7 січня біля берегів Туреччини затонуло вантажне судно VOLGO-BALT 214, 11 з 13 членів екіпажу якого – громадяни України. Внаслідок корабельної аварії загинули шестеро людей, з них четверо українців. На момент аварії судно з вугіллям на борту перебувало у 130 кілометрах від турецького порту Самсун.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України повідомили, що судно везло до Самсуну вугілля з російського порту Азов. Цей порт використовується росіянами у тому числі для експорту вугілля, незаконно добутого в ОРДЛО.