Адвоката, який збив на смерть 11-річну дівчинку, заарештували без права застави

07 липня 02:05

За даними огляду, в момент вчинення смертельного ДТП підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

 

Адвоката, який скоїв смертельний наїзд на 11-річну дівчинку на Закарпатті, суд заарештував без права внесення застави. Згідно з актом огляду, на момент ДТП підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

"Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду підтримав клопотання процесуального прокурора Ужгородського місцевої прокуратури і взяв під варту без можливості внесення застави 35-річного підозрюваного у смертельній ДТП на Закарпатті", - повідомив офіційний представник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook ввечері в суботу, 6 липня.

Адвокату вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Якщо вину підозрюваного буде доведено в суді, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі з можливою забороною керувати транспортним засобом на строк до трьох років.

Нагадаємо, увечері 5 липня в селі Добронь Ужгородського району Закарпатської області під коліс автомобіля Mitsubishi Pajero загинула 11-річна дівчинка. За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням і на швидкості з'їхав у кювет, де гралася дівчинка. Від отриманих травм дитина померла на місці. Водія автомобіля затримали на місці події. Ним виявився місцевий 35-річний адвокат.