8 березня 2019: куди піти в Києві

08 березня 09:40

У столиці пройде фестиваль китайських ліхтарів і марш жінок.

 

Наближається Міжнародний жіночий день, який традиційно відзначається 8 березня. Історично він зародився як день боротьби жінок за гендерну рівність, але з плином часу перетворився на "свято весни, краси та жіночності". У Києві у цей день відбудеться кілька подій, на котрих можна цікаво провести час.

Фестиваль китайських ліхтарів

Коли: 8 березня

О котрій: 17:00

Де: Співоче поле

Вартість: 120 гривень

На території Співочого поля встановлено близько 30 тематичних інсталяцій. Тут приємна атмосфера і безліч крутих розваг. На 8 березня відвідувачі мають можливість побачити традиційну культурну програму Китаю.

Марш жінок

Коли: 8 березня

О котрій: 12:00

Де: збір біля пам'ятника Княгині Ользі

Традиція боротьби за права жінок в різних країнах світу стає все більш популярною. Тут зберуться бажаючі з метою посилити голос жінок та їхнє значення в суспільстві. Організатори запевняють, що 8 березня - ідеальний день, щоб показати, як жінки не бояться говорити про свої права.

"Зимова країна на ВДНГ"

Коли: 8 березня

Вартість: безкоштовно

Концерт під відкритим небом, фотозони і різноманітні частування – такою буде програма 8 березня в "Зимовій країні на ВДНГ". Хоч і зима закінчилася, але у Києві відкрито парк, де можна кататися на ковзанці під відкритим небом. Протягом усього дня на гостей чекають різноманітні сюрпризи, конкурси, розваги, а також велика святкова ярмарка.

ТРЦ Dream Town

Коли: 8 березня

О котрій: 18:00 - 20:00

ТРЦ вирішив порадувати дівчат відразу двома концертами. На одному з них виступлять ROZHDEN, Edgar & Emma і Kuptsova. У другій частині Dream Town на відвідувачів чекають Mountain Breeze і зірка серіалу "Школа" Андрій Бойко.