Жертвами нового вірусу в Китаї стали вже три людини

20 сiчня 11:09

Загальна кількість хворих сягнула 200 осіб.

 

Кількість загиблих після зараження раніше невідомих коронавірусом, який викликає пневмонію, у китайському місті Ухань досягла трьох осіб. Як повідомляє ВВС, загальна кількість тих, хто заразився, на даний момент становить 200 осіб.

Влада Китаю заявила про 139 нових випадків зараження. Тепер захворювання було зафіксовано не тільки в Ухані, де почався спалах, але й у великих містах, Пекіні і Шеньчжені. Про перший випадок зараження заявили в Південній Кореї, два випадки підтверджені в Таїланді, а один – в Японії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Невідомий вірус був виявлений в Китаї після спалаху пневмонії у місті Ухань в грудні минулого року. 9 січня померла перша людина, яка заразилася на вірусом. Чоловік, який став першою жертвою вірусу, часто купував морепродукти на місцевому ринку. У нього були діагностовані також пухлина черевної порожнини та хронічне захворювання печінки. Лікування, яке провели медики, не дало ніяких результатів, чоловік помер від зупинки серця.

Вчені вважають, що дані про кількість тих, що заразилися можуть бути сильно занижені. На їх думку, це число сягає 1700 і надалі вірус може заразити сотні людей по всьому світу.