Запуск платної версії YouTube відбудеться у жовтні

28 вересня 11:18

Сервіс введе опціональну платну підписку, яка дозволить дивитися ролики без реклами.

 

Відеохостинг YouTube готується у жовтні ввести сервіс платних підписок, створення якого було анонсовано недавно. За словами авторів контенту, вже почали надходити повідомлення про майбутні зміни.

Як йдеться у листі YouTube, "роками фанати YouTube говорили про те, що хочуть більше опцій при перегляді улюблених матеріалів, більше можливостей щодо підтримки улюблених авторів і, насамперед, опцію, перегляду відео без перерв на рекламу.

Передбачається, що сайт введе опціональну щомісячну передплату, яка дозволить дивитися відеоролики без будь-якої реклами.

За даними власників прав на відеоролики, їм пропонується підписати згоду з новими умовами до 22 жовтня. На їхню думку, це означає, що платна версія буде запущена вже в кінці жовтня.

"Як ви вже знаєте з наших попередніх листів, ми хочемо переконатися, що без реклами користувачі зможуть дивитися все ті ж відео, що з нею. Тому ми просимо вас оновити угоди з урахуванням вимог сервісу без реклами", - йдеться в повідомленні YouTube.

Раніше повідомлялося про те, що керівництво хостингу збиралося ввести платну передплату до кінця року. Крім відключення реклами, платна підписка дозволяє користувачам зберігати відео і програвати їх навіть за відсутності інтернет-з'єднання.