YouTube усунув масштабний збій у роботі

17 жовтня 12:22

На проблеми з доступом до хостингу скаржилися жителі Європи, США, Австралії та Японії.

 

Відеохостинг YouTube усунув збій в роботі, на який скаржилися користувачі по всьому світу. Як повідомляє УНІАН з посиланням на дані сайту Downdetector, скарги на проблеми з доступом до хостингу почали надходити приблизно о 4:00. Користувачі з США, Австралії, Японії та країн Європи скаржилися на проблеми з переглядом відео (44%), зі входом на сайт (37%) і авторизацією (17%).

Після надходження перших скарг представники YouTube написали про те, що знають про проблему, запевнили, що шукають шляхи для її вирішення і вибачилися за доставлені незручності. Через кілька годин відеохостинг заявив про усунення всіх проблем з доступом.

"Ми повернулися. Дякуємо вам всім за терпіння. Якщо у вас все ще виникають труднощі, повідомте нам", - йдеться в повідомленні YouTube.

Раніше YouTube прийняв рішення позначати ЗМІ, які отримують державне фінансування. Наголошується, що метою нововведення є забезпечення користувачів інформацією, яка допоможе їм краще зрозуміти джерело новин, які вони збираються подивитися.