У Google Earth з'явилися віртуальні екскурсії і 3D-зображення

20 квiтня 11:00

На даний момент оновлений сервіс доступний тільки для Chrome і Android.

 

Компанія Google запустила нову версію свого сервісу "Планета Земля", в яку додано віртуальні екскурсії, 3D-зображення, і функцію "Мені пощастить", повідомляє Search Engine Land.

На даний момент оновлений сервіс доступний для браузера Chrome для операційної системи Android, але Google обіцяє, що нові функції будуть доступні для iOS і інших браузерів вже найближчим часом.

Однією з головних новинок оновленого сервісу став запуск функції Voyager, яка дозволяє здійснювати інтерактивні екскурсії. На даний момент користувачам доступно 50 віртуальних турів, а розробники Google Earth обіцяють додавати нові екскурсії щотижня.

Функція "Мені пощастить" дозволяє користувачу перенестися в місце, яке було обрано випадковим чином. Для цього творці сервісу приготували базу, яка складається з 20 тисяч цікавих місць, додавши описи та фотографії.

Крім того, сервіс отримав підтримку 3D, що дозволяє розглянути регіони планети під різними кутами.

Раніше повідомлялося про те, що додаток Google Maps для мобільних пристроїв навчилося самостійно обчислювати ймовірний пункт призначення у режимі навігації. Для визначення найбільш ймовірного пункту призначення функція Driving Mode аналізує історію попередніх маршрутів та історію пошукових запитів. Після того, як додаток визначить ймовірне місце прибуття, навігатор буде видавати стандартну в таких випадках інформацію про час у дорозі, щільності потоку і можливі маршрути.