Samsung заявив про випуск двох медіаплеєрів на базі смартфону Galaxy S

17 лютого 03:02

Компанія Samsung заявила в офіціальному прес-релізі про випуск двох медіаплеєрів на базі смартфону Galaxy S. Гаджети назвали Galaxy S WiFi 4.0 і 5.0.

 

Головна різниця між двома моделями - початковий розмір екрану. Його діагональ в дюймах закладено у назві. Так, модель 5.0 має розмір дисплея по діагоналі п'ять дюймів, а 4.0, відповідно, чотири. При цьому роздільна здатність екранів ідентична - 800 на 480 пікселів. Виготовлені вони на базі TFT-матриці, в той час як смартфон Galaxy S оснащено Super AMOLED-дисплеєм.

Працювати новинки будуть на базі мобільної ОС Google Android 2.2 і підтримувати офіційний магазин додатків Android Market. Таким чином, на ці пристрої можна буде встановити будь-який з понад 150 тисяч додатків, що знаходяться в цьому магазині.

Обидва плеєри мають у базовій збірці гігагерцеві процесори Samsung і дві відеокамери, кожну з яких розташоано на лицьовій і задній панелях. Крім того, медіаплеєри оснащено модулями бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0. Їх товщина складає 9,9 міліметра.

Samsung випустить 3 моделі WiFi 4.0 з 8, 16 і 32 гігабайтами пам'яті відповідно. «Старша» модель WiFi 5.0 буде доступна з 8 і 16 гігабайтами пам'яті. При цьому всі плеєри будуть підтримувати карти пам'яті стандарту microSD, що дозволяє істотно збільшити об'єм даних.

На сьогодні немає офіційних заяв щодо вартості та дати початку продажів медіаплеєрів.

За матеріалами Лента.ru