Samsung запатентувала дизайн гнучкого планшета

30 вересня 13:15

Пристрій розділений на сегменти, розкривши які користувач отримує великий екран.

 

Компанія Samsung отримала патент на гнучкий планшетний комп'ютер, оснащений вбудованою клавіатурою і підставкою. Пристрій поділений на сегменти, розкривши які користувач отримує великий екран.

Варто відзначити, що в патенті не вказані матеріали, які компанія планує використовувати при виготовленні планшета. Патент є лише відображенням новітніх розробок компанії в області гнучких пристроїв, тому ймовірність його виходу на ринок найближчим часом украй мала.

Раніше повідомлялося, що компанія припинила поставки Galaxy Note7 та закликала швидше обміняти ці смартфони через загрозу вибуху. Після цього в компанії випустили оновлення, що виключає перегрів Galaxy Note 7. Та попре це користувачі знову поскаржилися на проблеми з акумуляторами.

Пізніше стало відомо, що користувач смартфона з нової партії отримав травми пальців через вибух Galaxy Note 7, постраждав також ноутбук, від якого заряджають пристрій.

Крім того, літак Delta Airlines рейсу DL138, який здійснював політ з Детройта в Амстердам, був змушений здійснити незаплановану посадку в Великобританії після того, як планшет Samsungзагорівся і задимів салон літака.