Samsung офіційно представила свої нові флагмани Galaxy S20, Plus та Ultra

11 лютого 22:00

Смартфони будуть доступні з 6 березня.

 

Компанія Samsung провела презентацію Galaxy Unpacked, на якій представила свої нові флагманські смартфони: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Galaxy S20 Ultra. Під час презентації компанія оголосила "рік 5G", оскільки всі три смартфони будуть підтримувати цю технологію в США і обраних країнах.

Нова лінійка називається S20, а не, що було б логічно, S11, оскільки Samsung хоче підкреслити, що з неї починається нове покоління смартфонів.

Смартфони оснащені дисплеями діагоналлю 6.2, 6.7 та 6.9 дюйма відповідно. При цьому, камера меншої моделі трохи гірша, ніж у інших, тоді як у найбільшої – найкраща, повідомляє The Verge. Відзначається, що камера останньої моделі "найбільш складна і комплексна з усіх, які ви бачили в смартфонах".

У порівнянні з моделями минулого року, Samsung не занадто сильно змінила дизайн пристроїв: фронтальна камера стала трохи меншою і перемістилася в центр, а ділянка для основної камери стала набагато більшою і вміщає більше камер. Зник і роз'єм для навушників.

Кожна модель оснащена OLED HDR+ дисплеєм. Більша модель оснащена камерою з сенсорами 48, 64 і 108 мегапікселів, вона пропонує 100-кратний зум при фотографуванні. На початку презентації Samsung також заявила про те, що вона вперше знімається і транслюється за допомогою Galaxy S20 Ultra.

Всі три моделі працюють під управлінням процесора Qualcomm Snapdragon 865, кожна з них оснащена 12 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами основної камери (можна розширити за допомогою карт пам'яті). Більша модель також буде доступна з 16 гігабайтами оперативної і 512 гігабайтами основної камери.

Galaxy S20 оснащений батарей ємністю 4000 мАг, Galaxy S20 Plus – 4500 мАг, а Galaxy S20 Ultra – 5000 мАг. Більша модель здається більш важкою і товстою, ніж інші.

Смартфони будуть доступні з 6 березня за ціною від 999,99 до 1399,99 долара.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

На презентації Samsung представила новий гнучкий смартфон Galaxy Z Flip. У розкладеному вигляді діагональ дисплея смартфона становить 6,7 дюйма, він може скластися навпіл і стати компактно-квадратним.