Реліз The Last of Us Part II перенесли через коронавірус

03 квiтня 14:49

Розробники стверджують, що знаходяться на фінальному етапі створення гри.

 

Розробники сиквела гри The Last of Us знову перенесли його реліз. Як повідомляється на сторінці компанії Naughty Dog в Twitter, це пов'язано з ситуацією, яка склалася в світі з поширення коронавірусу.

За словами розробників, в даний момент вони завершують усунення останніх багів в грі. Разом з тим, у ситуації, що склалася, виникли проблеми з логістикою, а значить, вони не можуть бути впевнені, що всі бажаючі зможуть зіграти у гру приблизно в один час. Нова дата релізу не називається, але розробники обіцяють, що це відбудеться як тільки вони зможуть вирішити логістичні проблеми.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Ввечері 2 квітня кількість зафіксованих випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 перевищила один мільйон. Всього в даний момент COVID19 хворіють понад 740 тисяч осіб. Стан майже 38 тисяч з них (5%) – тяжкий або критичний.

Перше місце в світі за кількістю зафіксованих випадків захворювання займає США, де виявлено понад 236 тисяч інфікованих. Найбільша кількість смертей від коронавірусу– в Італії (майже 14 тисяч) та Іспанії (понад 10 тисяч).