Оновлений Nokia 3310 буде оснащений кольоровим екраном – ЗМІ

23 лютого 17:58

Легендарний телефон збереже оригінальний дизайн.

 

Компанія HMD Global на виставці MWC 2017 планує представити відразу декілька нових мобільних пристроїв під брендом Nokia. За даними деяких джерел, однією з новинок стане легендарний телефон Nokia 3310, який у новій версії отримає кольоровий екран.

Очікується, що телефон збереже свій оригінальний дизайн. Багато шанувальників бренду очікували, що 3310 буде випущений у форматі бюджетного смартфона, але, за даними джерел, він так і залишиться кнопковим телефоном.

Разом з тим, телефон отримає і оновлення, зокрема, він буде обладнаний кольоровим екраном з більшою діагоналлю. Крім того, очікується, що він буде легшим і тоншим за свого "прабатька".

Читайте також: Nokia і Apple подали зустрічні позови про порушення патентів на технології

Очікується, що телефон буде поставлятися в декількох колірних рішеннях, а його ціна складе близько 59 євро.

Очікується також, що навесні Nokia представить кілька смартфонів, серед яких буде і бюджетний Nokia D1C отримає 64-бітний процесор Qualcomm Snapdragon 430 з тактовою частотою 1,4 гігагерца. Також він оснащений трьома гігабайтами оперативної пам'яті. Однак інформації про діагональ екрана, його роздільну здатність, а також про камери пристрою на даний момент немає.