Instagram тестує функцію репосту публікацій

18 травня 16:45

Публікації інших користувачів можна буде репостить в "Історії".

 

Соціальна мережа Instagram тестує функцію, яка дозволить репостити публікації інших користувачів. Як повідомляє Tech Crunch, користувачі зможуть репостити тільки загальнодоступні публікації, які потім будуть відображатися в "Історіях". За допомогою даної функції можна буде додавати коментарі, анімацію і стікери до існуючих публікацій інших користувачів.

Як підкреслює портал, на даний момент функція знаходиться в процесі тестування, але існує велика ймовірність того, що незабаром вона буде доступна всім користувачам. Крім того, відзначається, що користувачі з загальнодоступними акаунтами зможуть обмежити можливість репосту своїх публікацій в налаштуваннях. Зазначається також, що, навіть якщо функція репоста поки не доступна в додатку користувача, він вже може змінити налаштування приватності.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дозволяє користувачам переключатися між декількома обліковими записами. Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.