Ім'я творця біткойна може, нарешті, стати відомим громадськості

25 квiтня 02:39

Відомий криптоентузіаст Джон Макафі заявив, що йому достеменно відомо, хто ховається під псевдонімом творця біткойна Сатоши Накамото.

 

Світ незабаром може, нарешті, дізнатися справжнє ім'я творця біткойна.

Засновник компанії McAfee, кандидат у президенти США і відомий криптоентузіаст Джон Макафі заявив, що йому достеменно відомо, хто ховається під псевдонімом творця біткойна Сатоши Накамото, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Bloomberg.

Раніше він обіцяв розсекретити його особистість "протягом тижня", проте тепер вирішив почекати через можливу екстрадицію в США. Підприємець доклав у Twitter лист від свого адвоката, в якому пояснюється, що публікація інформації про творця біткойна може призвести до судових позовів.

За словами Макафі, він особисто спілкується з Накамото, якого знайшов завдяки своїм навичкам пошуку хакерів. Зокрема, він розповів, що творець першої криптовалюти живе в США і має індійське коріння.

Макафі має сумнівну репутацію на крипторинку і відомий своєю ексцентричною поведінкою. В кінці 2017 року він пообіцяв з'їсти свій статевий орган, якщо курс біткойна не досягне мільйона доларів до кінця 2020 року.

Раніше повідомлялося, що криптовалюта Ripple виросла в ціні на 3000%.

SBI Ripple Asia була створена на початку 2016 року в результаті стратегічного партнерства Ripple і SBI Holdings.

Нагадаємо, що вартість Bitcoin вперше перевищила 5 тисяч доларів.