IBM представила новий пакет для віртуалізації

27 сiчня 03:03

Корпорація IBM пропонує новий інструментарій віртуалізації Virtual Desktop for Smart Business, орієнтований на підприємства малого й середнього бізнесу.

 

Продукт надає користувачам доступ до персонального десктопу з різних мобільних пристроїв, таких як планшети, нетбуки й лептопи, а також з тонких клієнтів. Пакет дозволяє здійснювати централізоване керування ПК з операційними системами Windows або Linux, що знижує витрати на підтримку, спрощує установку нових додатків і поширення апдейтів.

IBM відзначає, що до Virtual Desktop for Smart Business додано функції самоконфігурування й захисту, зокрема, засоби резервного копіювання й відновлення інформації. Пакет можна розгорнути і на комп'ютерній інфраструктурі замовника, і в «хмарі» хостів партнерів IBM.

Virtual Desktop for Smart Business поширюватиметься через партнерську мережу IBM; вартість програмного забезпечення становить 150 доларів у розрахунку на одного користувача за рік. Продукт уже запропоновано в США й ряді європейських країн; пізніше його продажі розпочнуться в Китаї, Індії, Австралії й інших державах.

За матеріалами Компьюлента