Huawei покарала співробітників, які опублікували новорічне привітання з iPhone

04 сiчня 17:04

Двох співробітників понизили і оштрафували.

 

Компанія Huawei покарала двох співробітників, які на сторінці китайського технологічного гіганта в Twitter розмістили новорічне привітання, використавши iPhone, повідомляє ВВС. Відзначається, що китайська компанія намагається стимулювати співробітників використовувати власні продукти, а не пристрої її конкурента Apple.

В офіційному повідомленні, яке було опубліковано на сторінці в Twitter, користувачам соцмережі бажали "Щасливого #2019", а внизу було помітно, що повідомлення "розміщено з iPhone". Повідомлення швидко видалили зі сторінки компанії, але користувачі соцмережі встигли його поширити.

Тепер з внутрішнього листування Huawei стало відомо про те, що працівників, винних в інциденті, понизили і оштрафували. У внутрішній записці компанії йдеться, що інцидент, який пов'язали з "проблемами VPN" на комп'ютері "завдав шкоди бренду Huawei".

У минулому році Huawei вперше обійшла американську Apple за кількістю проданих смартфонів у світі. У другому кварталі 2018 року компанія продала 54,2 мільйона смартфонів, що становить 15,8% ринку.