Гнучкий смартфон Samsung отримав назву Galaxy Fold

20 лютого 22:02

Смартфон обладнаний гнучким дисплеєм діагоналлю 7,3 дюйма.

 

Компанія Samsung провела презентацію Galaxy Unpacked, на якій розкрила подробиці свого гнучкого смартфона, який вона анонсувала в листопаді. Зокрема, компанія розкрила назву нового пристрою - Galaxy Fold.

Смартфон обладнаний двома дисплеями, один з яких - Infinity Flex Display діагоналлю 7,3 дюйма з роздільною здатністю 1536 на 2152 точок, який можна скласти навпіл. У складеному стані можна використати інший, менший, дисплей діагоналлю 4,6 дюйма з дозволом на 840 1960 точок.

Як повідомляє The Verge, смартфон розрахований на одночасну роботу трьох додатків, а спеціальна система дозволяє продовжувати використання програм при переході від режиму планшета в режим смартфона. Крім того, Samsung оптимізувала WhatsApp, Microsoft Office і YouTube для роботи в новому форматі.

Пристрій обладнаний шістьма камерами: потрійною основний, подвійною внутрішньою і фронтальною. Смартфон обладнаний 512 гігабайтами вбудованої пам'яті і 12 гігабайтами - оперативної. Крім того, Galaxy Fold оснащений двома батареями, які розділені лінією розділу, але об'єднані в Android.

Смартфон надійде в продаж 26 квітня, його ціна буде стартувати від 1980 доларів.

У серпні Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагман. Новий Galaxy Note 9 оснащений дисплеєм діагоналлю 6,4 дюйма, ємність його акумулятора становить 4000 мАг. Одна з версій пристрою оснащені 512 гігабайтами внутрішньої пам'яті з можливістю установки карти пам'яті до 512 гігабайт, що в цілому дозволяє розширити обсяг внутрішнього сховища до одного терабайта.