Galaxy S20 та гнучкий смартфон: що Samsung представила на презентації

11 лютого 22:55

Компанія провела традиційну зимову презентацію Galaxy Unpacked.

 

У вівторок, 11 лютого, компанія Samsung представила презентацію Galaxy Unpacked, на якій традиційно представила свої новинки. Так, вона показала трійку своїх флагманських смартфонів, гнучкий смартфон і нове покоління навушників.

Galaxy Z Flip

За твердженням компанії, пристрій "став новою віхою у використанні смартфонів". Це вже другий гнучкий смартфон Samsung, але в цей раз вона внесла значні зміни в його дизайн і характеристики.

У розкладеному вигляді діагональ дисплея смартфона становить 6,7 дюйма, він може скластися навпіл і стати компактно-квадратним.

За словами представників компанії, скласти-розкласти смартфон можна 200 тисяч разів, що не завдасть ніякої шкоди його дисплею. У Samsung також стверджують, що він оснащений першою в світі камерою, яка вбудована в складаний дисплей.

Коли смартфон працює в складеному стані, на маленький дисплей приходять оповіщення з додатків, користувач може просто натиснути на них для того, щоб перейти в програму. Якщо ж користувач хоче розкласти смартфон, йому не обов'язково робити це повністю, шарніри, які вбудовані в смартфон, можуть тримати форму під будь-яким кутом, що в компанії назвали Flex Mode.

Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Galaxy S20 Ultra

Нова лінійка називається S20, а не, що було б логічно, S11, оскільки Samsung хоче підкреслити, що з неї починається нове покоління смартфонів.

Смартфони оснащені дисплеями діагоналлю 6.2, 6.7 і 6.9 дюйма відповідно. При цьому, камера меншої моделі трохи гірше, ніж у інших, тоді як у найбільшої – найкраща. Відзначається, що камера останньої моделі "найбільш складна і комплексна з усіх, які ви бачили в смартфонах".

Всі три моделі працюють під управлінням процесора Qualcomm Snapdragon 865, кожна з них оснащена 12 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами основної камери (можна розширити за допомогою карт пам'яті). Більша модель також буде доступна з 16 гігабайтами оперативної і 512 гігабайтами основної камери.

Galaxy S20 оснащений батарей ємністю 4000 мАг, Galaxy S20 Plus – 4500 мАг, а Galaxy S20 Ultra – 5000 мАг.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Galaxy Buds Plus

Нове покоління навушників може працювати без підзарядки 11 годин, а спеціальний чохол може продовжити їхнє життя до 22 годин. Якщо ж навушники зовсім розрядилися, то підзарядка протягом всього трьох хвилин дозволить їм пропрацювати ще годину.

Samsung також додала в навушники додаткові мікрофони, що, за твердженням представників компанії, дозволяє поліпшити якість аудіовикликів. Samsung також обіцяє, що поліпшила в нових навушниках і якість звуку.

Читайте також: Samsung показала оновлений гнучкий смартфон