Facebook запустить сервіс потокової музики

26 травня 16:41

Facebook за участю Spotify запустить в соцмережі сервіс потокової музики, пише Forbes з посиланням на джерела.

 

Сервіс почне працювати протягом найближчих двох тижнів, повідомляють джерела. На даний час відбувається тестування нової функції, як тільки сервіс почне діяти, користувачі Facebook побачать на сторінках соцмережі зелений логотип Spotify.

«Ми ведемо роботу з інтеграції з Facebook. Ми постійно працюємо з ними, щоб всіляко поліпшити результати співпраці», - цитує Forbes представника Spotify, який запевняє, що він не в курсі угоди з Facebook з приводу музичного сервісу.

На даний момент відбувається обговорення назви сервісу. Творці ще не вирішили, чи буде він називатися Facebook Music або ж Spotify on Facebook. При цьому джерела уточнюють, що сервіс стане доступний тільки в тих країнах, де діє Spotify, за винятком США. В Україні сервіс Spotify не доступний, відповідно і музичне нововведення поки не буде.

За інформацією джерел, операція між Spotify і Facebook не передбачає ніяких грошових компенсацій, однак те, що угода вигідна обом компаніям очевидно: Facebook отримає музичний сервіс, а Spotify - мільйонну аудиторію соцмережі.

Як повідомлялося, українська аудиторія Facebook зростає величезними темпами. Станом на квітень в цій соціальній мережі зареєстровано близько 1,43 млн осіб, що вказали країною свого проживання Україну.