Facebook запустив відеосервіс Watch по всьому світу

30 серпня 10:54

Іконка сервісу з'явиться серед вкладок соціальної мережі.

 

Соціальна мережа Facebook заявила про те, що запускає відеосервіс Watch по всьому світу. Як повідомляється в блозі соціальної мережі, сервіс був запущений у США в 2017 році, а тепер буде доступний користувачам з інших країн.

Наголошується, що щомісяця в США до сервісу приєднується 50 мільйонів осіб. Користувачі зможуть дивитися в сервісі рекомендовані ролики, відео інших користувачів і сторінок, на які вони підписані і кліпи зі стрічки новин, які вони хочуть подивитися пізніше.

Іконка відеосервісу з'явиться поруч із вкладками зі стрічкою новин, месенджером і торговим майданчиком. Коли саме сервіс буде доступний користувачам з інших країн, в Facebook не розповідають.

Раніше видання New York Times повідомляло, що Facebook передавала дані користувачів виробникам смартфонів. Наголошується, що серед цих виробників Apple, Amazon, BlackBerry, Microsoft і Samsung. Як підкреслює видання, соціальна мережа надавала дані користувачів без повідомлення про те, що ця інформація буде надана третім особам.