Цукерберг заборонив персоналу Facebook користуватися гаджетами виробництва Apple

16 листопада 03:25

Наголошується, що причиною такої заборони став застарілий конфлікт між Цукербергом та генеральним директором корпорації Apple Тімом Куком.

 

Засновник і власник найбільшої у світі соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг категорично заборонив співробітникам корпорації використовувати в роботі гаджети, створені на базі Apple, повідомляє Mashable з посиланням на дані The NYT.

Наголошується, що причиною такої заборони став застарілий конфлікт між Цукербергом та генеральним директором корпорації Apple Тімом Куком, який неодноразово критично висловлювався на адресу Facebook.

Так, у жовтні, виступаючи на міжнародній конференції, Кук звинуватив соціальну мережу у тому, що вона влаштовує "стеження" за своїми користувачами заради прибутку.

Як повідомляє The NYT, випад Кука остаточно вивів Цукерберга з себе і у відповідь він категорично заборонив всьому персоналу Facebook використовувати у роботі продукцію Apple, у тому числі iPhone.

В самому Facebook поки ніяк не прокоментували інформацію про заборону, так само як і не дали низки уточнень, які хотіли б почути працівники преси - так, чи стосується заборона тільки роботи, або все-таки особистого життя теж, і як користування гаджетом від Apple може вплинути на кар'єрне зростання та перспективу працевлаштування в компанії.

Раніше компанія Facebook представила лінійку "розумних" екранів Portal, яка в основному призначена для здійснення відеодзвінків. Як повідомляється в блозі Facebook, "пристрої повністю змінять уявлення про те, як можна перебувати на зв'язку".