Брат наркобарона Ескобара представив власний гнучкий смартфон

04 грудня 12:11

Роберто Ескобар хоче подати до суду на Apple, стверджуючи, що компанія продає смартфони за завищеними цінами.

 

Роберто Ескобар, брад загиблого наркобарона Пабло Ескобара, випустив власний гнучкий смартфон, який отримав назву Escobar Fold 1. Незважаючи на те, що смартфон нагадує продукт компанії Samsung, Ескобар стверджує, що за його допомогою хоче побороти компанію Apple, повідомляє Digital Trends.

Як і смартфон південнокорейської компанії, Escobar Fold 1 оснащений гнучким дисплеєм, тобто пристрій можна розкласти і використовувати як планшет. Він працює під управлінням Android 9.0 і оснащений восьмиядерним процесором Snapdragon 8 CPU. Роздільна здатність двох камер смартфона складає 16 і 20 мегапікселів. Escobar Fold 1 підтримує роботу з двома SIM-картами

За словами Ескобара, його смартфон не можна розбити, оскільки, на відміну від Samsung, для його створення використовувалося не скло, а спеціальний вид пластику. Він зазначив, що "його дуже важко розбити, але він все одно забезпечує найкращу роздільну здатність".

"Я говорив багатьом, що я зможу побити Apple і я так і зроблю. Я відмовився від мережевих магазинів і представників, щоб користувачі могли купити смартфон вартістю 349 доларів, такі телефони від Samsung і інших в магазинах коштують тисячі. Це моя мета, побити Apple, і я зроблю це сам, як і завжди", - заявив Ескобар.

Він також додав, що має намір подати груповий позов проти Apple. "Вони обманюють людей і продають непотрібні смартфони користувачам за завищеною ціною. Мої юрист вже давно готові, але перш, ніж я засуджу їх і повернути людям гроші, яких вони заслуговують, я хотів показати їм, що мій продукт набагато кращий. 6 січня наступного року до суду Каліфорнії буде поданий груповий позов на 30 мільярдів доларів. Ми хочемо, щоб Apple повернула частину свого незаконного прибутку людям. Я витратив мільйон доларів тільки на те, щоб подати цей позов", - додав Ескобар.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Samsung офіційно представила Galaxy Fold у лютому. Смартфон обладнаний двома дисплеями, один з яких - Infinity Flex Display діагоналлю 7,3 дюйма з роздільною здатністю 1536 на 2152 пікселів, що можна скласти навпіл. У складеному стані можна використовувати інший, менший, дисплей діагоналлю 4,6 дюйма з роздільною здатністю 840 на 1960 точок.