BMW запатентувала дизайн серійного електрокара

07 липня 09:49

До складу силової установки першого серійного електрокара BMW увійде 170-сильний електродвигун, розташований на задній осі, і комплект літій-іонних батарей. Без підзарядки модель зможе проїхати від 130 до 160 кілометрів.

 

Мережеве видання Carscoops опублікувало патентні зображення серійного варіанту електрокара i3 від компанії BMW. Перший публічний показ моделі відбудеться у вересні на моторшоу в Франкфурті.

Судячи по знімках, серійний електромобіль зовні не сильно відрізняється від прототипу. Основні зміни торкнулися дверних панелей: передні двері змістилися назад, в той час як задні двері зменшилися в розмірах. Крім того, серійний i3 отримав інші бампери, оптику, а також інші двері багажного відділення.

До складу силової установки першого серійного електрокара BMW увійде 170-сильний електродвигун, розташований на задній осі, і комплект літій-іонних батарей. Без підзарядки модель зможе проїхати від 130 до 160 кілометрів. За додаткову плату i3 обладнують 0,65-літровим двоциліндровим мотоциклетним мотором, який буде заряджати акумулятори при русі. Запас ходу такої версії складе близько 400 кілометрів.

Європейські продажі новинки почнуться в жовтні або листопаді. Ціни на електрокар поки не оголошені, однак, як очікується, вони будуть починатися від 52 тисяч доларів. !zn

Читайте також:

Toyota і BMW спільно створять "автомобіль майбутнього"

Азаров звільнив чиновника, який ледь не купив BMW X5

BMW відкликає більше мільйона автомобілів через дефект

BMW відкликає чверть мільйона кросоверів X5