Bethesda представила мобільну The Elder Scrolls: Blades

11 червня 16:58

Видавництво також анонсувало продовження Skyrim.

 

Видавництво Bethesda в рамках конференції Е3 анонсувало дві нові гри в світі The Elder Scrolls. Як повідомляє "Медуза", одна з них, The Elder Scrolls: Blades вийде для комп'ютерів, смартфонів, консолей і окулярів віртуальної реальності вже восени цього року. При цьому, в гру можна грати як у вертикальному, так і горизонтальному режимах.

Гравець зможе переміщатися по світу, керуючи віртуальними джойстиками або просто натискаючи на точку, в яку він хоче перейти. У грі передбачено три режими: "арена" з онлайн-битвами, "безодня", в якій потрібно пройти як можна більше підземель, і "місто" - основний режим, в якому гравцеві потрібно проходити квести і відбудовувати своє місто.

Крім того, видавництво також представило тизер The Elder Scrolls VI - продовження основної серії ігор в світі TES Разом з тим, гра все ще знаходиться в розробці, ніяких подробиць про неї невідомо.

Раніше Bethesda анонсувала гру, яка отримала назву Fallout 76. Сховище 76, розташоване у штаті Вірджинія, згадувалося у додатку Mothership Zeta до Fallout 3 і Fallout 4, але не з'являлося в жодній грі серії. Воно було розраховане на 500 осіб і входило до групи з 17 "контрольних" сховищ, які повинні були бути "зразками" для порівняння з іншими, тобто ніяких експериментів над мешканцями тут не проходило.