Apple Watch 2 будуть випущені у березні 2016 року – ЗМІ

09 грудня 11:05

Тоді ж може бути представлений і 4-дюймовий iPhone.

 

Компанія Apple випустить друге покоління "розумних" годинників Apple Watch у березні 2016 року. Таку інформацію поширив портал 9to5mac з посиланням на джерела, знайомі з планами компанії. Як зазначає портал, запуск нового пристрою відбудеться через рік після виходу першої моделі годинників.

Крім того, повідомляється, що компанія також випустить новий iPhone з 4-дюймовим дисплеєм, характеристики якого співпадуть з характеристиками серій iPhone 5s і iPhone 6s. Передбачається, що гаджет буде оснащений процесором А9, який використовується в iPhone 6s, а камера буде така ж, як у iPhone 5s.

Раніше Apple випустила чохол з акумулятором для iPhone 6s. Ємність вбудованого акумулятора невідома, але виробник стверджує, що повного заряду батареї вистачить на 25 годин роботи в режимі розмови і до 18 годин роботи в інтернеті у режимі LTE. Пристрій заряджається разом зі смартфоном.

iPhone 6s був представлений на презентації 9 вересня. До основних переваг смартфона можна віднести чотири нових кольори корпусу, технологію 3D Touch і більш потужну камеру, яка зможе записувати 4К відео.

Apple Watch надійшли в продаж у квітні 2015 року. Преміальна модель Edition, у виготовленні корпусу якої застосовано золото 750-ї проби, продається за ціною до 17 тисяч доларів.