Apple випустить новий iPad mini в наступному році – ЗМІ

22 грудня 15:23

Останнє оновлення лінійки компанія випустила у 2015 році.

 

Компанія Apple випустить нову версію своїх планшетів iPad mini у 2019 році, повідомляє 9to5mac.com з посиланням на китайські ЗМІ. Зазначається, що на даний момент на ринку доступна версія планшета 2015 року з 128 гігабайтами вбудованого сховища.

Вперше про можливість виходу IPad mini 5 заявив аналітик Мін Чі Куо, який прогнозував випуск планшета в кінці 2018 – на початку 2019 року. Тепер же китайські ЗМІ повідомляють, що модель може надійти в масове виробництво в грудні, що означає, що на ринок вона вийде в перші місяці 2019 року.

Разом з тим, яким саме буде оновлений планшет, поки невідомо. Куо прогнозував, що він отримає дешевший екран і процесор. Китайські ЗМІ згодні з цим твердженням, називаючи пристрій "недорогим". Наголошується, що ціна iPad mini з 128 гігабайтами пам'яті складає 399 доларів, тож імовірно, що компанія все-таки знизить вартість.

Крім того, очікується, що Apple випустить також оновлену версію iPad початкового рівня. 10-дюймовий iPad, який може замінити 9,7-дюймову модель, отримає більш тонку рамку і дебютує у другій половині 2019 року.

Нагадаємо, 12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max. Нові смартфони оснащені безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма і "найпотужнішим" процесором А12 Bionic. Головним нововведенням новинок стала наявність двох SIM-карт: однієї фізичної і eSIM. Для ринку Китаю буде створена модель iPhone XS Max з двома фізичними SIM-картами.