Apple в цьому році представить три нових iPhone - WSJ

11 сiчня 13:25

Один з нових смартфонів прийде на зміну iPhone XR.

 

Компанія Apple має намір восени представити три нові моделі iPhone, включаючи одну, яка прийде на зміну "бюджетній" моделі смартфонів компанії iPhone XR, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.

За відомостями джерел видання, компанія також має намір удосконалити камери пристрою. Так, флагманський смартфон компанії буде оснащений потрійною камерою, а дві інші моделі – подвійною.

Відзначається також, що компанія продовжить випуск моделей з LCD-дисплеєм, незважаючи на те, що продажі iPhone XR не виправдали очікувань. Частково це пов'язано з тим, що розробка нового пристрою велася вже тривалий час, тому легко відмовитися від його випуску не вийде. Разом з тим, очікується, що до 2020 року Apple відмовиться від LCD-дисплеїв, повністю перейшовши на моделі з OLED-дисплеями.

Нагадаємо, 12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max. Нові смартфони оснащені безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма і "найпотужнішим" процесором А12 Bionic. Головним нововведенням новинок стала наявність двох SIM-карт: однієї фізичної і eSIM. Для ринку Китаю буде створена модель iPhone XS Max з двома фізичними SIM-картами.