Apple представила новий флагманський iPhone 7

07 вересня 21:43

iPhone 7 буде випущений без роз'єму для навушників.

 

Сьогодні, 7 вересня, Apple провела презентацію своїх новинок, найбільш очікуваною з яких став новий смартфон компанії, iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

Новий смартфон обладнаний зміненої кнопкою "додому", яка тепер стала чутливою до тиску. Крім того, iPhone 7 є водо-і пилонепроникним.

Пристрій оснащений оновленою камерою з роздільною здатністю 12 мегапікселів і більш швидким сенсором, який зберігає на 30% більше енергії. iPhone 7 Plus буде оснащений подвійною камерою. iPhone 7 оснащений Retina HD дисплеєм, який став на 25% яскравішим і підтримує технологію 3D Touch.

Пристрій оснащений стерео-динаміками, але буде випущений без роз'єму для навушників. Apple представила нові бездротові навушники, які отримали назву AirPods, з процесором W1 і інфрачервоними сенсорами.

iPhone 7 оснащений чотирьохядерним процесором А10, який став на 40% більш швидким, ніж А9, і в три рази швидшим, ніж А8. За твердженням компанії, процесор став "найшвидшим серед усіх, які використовуються в смартфонах". Смартфон буде тримати заряд батареї на дві години довше, ніж iPhone 6s.

iPhone буде представлений в новому чорному кольорі, який буде поставлятися разом з звичними золотим, срібним і "рожевим золотом".

Примітно, що в Twitter-акаунті новий Apple iPhone був представлений ще до того, як Тім Кук з'явився на сцені під час презентації.

21 березня Apple представила iPhone SE. Смартфон виглядає як iPhone 5S, корпус iPhone SE виконаний з алюмінію. Смартфон обладнаний 64-бітним процесором А9 з співпроцесором М9. Як повідомляють розробники, iPhone SE став набагато більш потужним, ніж iPhone 5S.