Apple представила друге покоління AirPods

20 березня 17:25

Навушники будуть доступні з бездротовим зарядним чохлом.

 

Компанія Apple представила нове покоління бездротових навушників AirPods, які зможуть працювати на годину більше на одному заряді, повідомляє "Медуза". Навушники будуть доступні як зі звичайним, так і з бездротовим зарядним чохлом.

Заряду чохла вистачить на те, щоб продовжити роботу навушників на 24 години, його також можна придбати окремо. Відзначається також, що AirPods вперше підтримують функцію голосового управління "Привіт, Siri".

Ціна AirPods зі звичайним чохлом стартуватиме у США від 159, а з зарядним – 199 доларів. Замовлення на пристрій будуть приймати на сайті Apple з 20 березня.

Навушники стали третім продуктом, який компанія представила за останній час. Раніше також були випущені дві нові моделі планшетів iPad mini 2019 і iPad Air, а також - нові 21,5 і 27-дюймові комп'ютери iMac.

25 березня Apple проведе презентацію, очікується, що компанія представить сервіс підписки на новини.

На початку січня The Wall Street Journal повідомив про те, що Apple в 2019 випустить три нових iPhone, включаючи одну, яка прийде на зміну "бюджетної" моделі смартфонів компанії iPhone XR. Флагманський смартфон компанії буде оснащений потрійною камерою, а дві інші моделі – подвійною.