Apple перенесла презентацію iPhone 12

20 травня 06:02

Керівництво компанії прийняло рішення перенести презентацію нової лінійки смартфонів на початок жовтня.

 

Компанія Apple перенесе на жовтень презентацію нового iPhone з-за впливу пандемії коронавіруса на виробництво смартфонів, повідомляє Apple Insider.

За даними джерел видання, пандемія COVID-19 негативно вплинула, в тому числі на роботу заводів Apple. Керівництво компанії прийняло рішення перенести презентацію нової лінійки смартфонів на початок жовтня 2020 року. Продажі нових смартфонів повинні початися пізніше.

Читайте також: Директора заводу концерну "Укроборонпром" затримали за хабарництво

Нагадаємо, 15 квітня Apple представила iPhone SE 2. Він виглядає так само, як iPhone 8 2017-го року, але всередині у нього-процесор A13 Bionic, який встановлений в iPакууввhone 11 і 11 Pro. Ціна пристрою стартує від 399 доларів в США і від 479 євро в Європі.

Раніше компанія Apple випустила бета-версію операційної системи iOS 13.5 для розробників, в якій передбачена функція розпізнання захисної маски Face ID.

Оновлення зроблено з-за того, що багато користувачів дотримуються рекомендації, щоб уникнути зараження коронавірусом і носять захисні маски.

Якщо Face ID розпізнає, що користувач надів маску, вона пропускає процес ідентифікації і відразу перенаправляє на сторінку з введенням пароля. Якщо ж користувач не надів маску, Face ID працюватиме у звичному режимі.