Apple анонсувала iPad Pro з дисплеєм діагоналлю 10,5 дюймів

06 червня 11:39

Діагональ дисплея пристрою збільшилася на 20%.

 

Компанія Apple на презентації WWDC 2017 представила оновлену версію планшета iPad Pro, діагональ дисплея якого склала 10,5 дюймів.

Діагональ пристрою збільшилася на 20% у порівнянні з 9,7-дюймовий iPad Pro. Рамки дисплея нового пристрою стали тоншими, а його вага становить близько 450 грамів. При виробництві нового планшета компанія використовує дисплей з технологією True Tone з розширеним колірним охопленням, максимальною яскравістю 600 ніт і підтримкою HDR-відео. Також дисплей нового iPad Pro підтримує технологію ProMotion, що включає можливість оновлення екрану з частотою 120 Гц. Завдяки цьому, картинка на екрані 10,5-дюймового iPad Pro виглядає набагато плавніше, а затримка при використанні Apple Pencil складає всього 20 мс.

В залежності від відображуваного на екрані контенту iPad Pro може змінювати частоту кадрів. Наприклад, при роботі з Apple Pencil, де важлива плавність, цей показник буде максимальним, а при відображенні статичних зображень - 24 Гц. Все це зроблено з метою економії енергії.

Новий iPad обладнаний найпотужнішим процесором Apple A10X Fusion. Потужності нового iPad Pro достатньо для запуску популярного графічного редактора Affinity Photo. Він надає широкі можливості з обробки зображень і вже доступний в App Store.

Роздільна здатнсть основної камери планшета становить 12 мегапікселів, а фронтальної – 7 мегапікселів.

Поставки планшета почнуться на наступному тижні, він буде доступний з 64, 256 і 512 ГБ вбудованої пам'яті за 649, 749 и 949 долларів відповідно.

Apple представила iPhone 7 на презентації 7 вересня. Новий смартфон обладнаний зміненою кнопкою "додому", яка тепер стала чутливою до тиску. Крім того, iPhone 7 є водо - і пилонепроникним. У новому смартфоні Apple відсутній роз'єм для навушників.