Знаменитий камерунський футболіст Ето'О розпочав тренерську кар'єру

16 грудня 13:56

Нападник тимчасово призначений граючим тренером турецького клубу.

 

Один з найкращих нападаючих 21 століття Самюель Ето'О розпочав тренерську кар'єру. Камерунський форвард тимчасово призначений граючим тренером турецького "Антальяспора".

Екс-нападника "Барселони", "Челсі" та ряду інших клубів призначили виконуючим обов'язки тренера після відходу попереднього наставника Юсуфа Шимшека. 34-річний камерунець буде працювати в парі з тренером молодіжної команди "Антальяспора" Мехметом Угурлу.

"Ми сіли поговорити з виконуючим обов'язки головного тренера Мехметом Угурлу і Ето'О. Угурлу - молодий тренер, ми вирішили, що вони повинні працювати спільно. Ето'О буде виконувати обов'язки тренера до тих пір, поки клуб не знайде нового наставника", - сказав президент "Антальяспора" Гюльтекін Генджер.

Цікаво, що в першому матчі в новій ролі (у другому раунді Кубка Туреччини проти "Гіресунспора" - 2:1) Ето'О включив себе в заявку, але залишив у запасі і не випустив на поле.

Відзначимо, що в 15 матчах нинішнього сезону Ето'О забив 13 голів. "Антальяспор" йде на десятій сходинці в чемпіонаті Туреччини.