Знаменитий боксер Рой Джонс запропонував братам Кличкам зустрітися в рингу в Криму

23 серпня 15:10

Американець відвідав Крим, планує прийняти російське громадянство і готовий боксувати з будь-яким з Кличків.

 

Екс-чемпіон світу Рой Джонс-молодший, який нещодавно в Криму зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним і заявив про бажання отримати російський паспорт, тепер кинув виклик братам Кличкам.

"Я знаю, що брати Клички жадали бою зі мною, і це може бути їх спосіб кинути мені виклик. Так що якщо Віталій або Володимир хочуть дружної спаринг-сесії на 12 раундів за титул у важкій вазі, то ми можемо зробити це де завгодно за межами України, включаючи й Крим. Вони знають, як зі мною зв'язатися. В іншому випадку, безглузде внесення мене в чорний список - це лише спроба політизувати мою законну бізнес-діяльність, яку я проводжу з миром у серці, щоб допомогти відновленню та будівництву нових мостів між Заходом і Сходом", - заявив Джонс виданню boxingscene.com.

Цікаво, що у 2003 році Віталій Кличко міг зустрітися з Роєм Джонсом, який був визнаний кращим боксером останнього десятиліття 20 століття. Але американець відмовився від цього бою, хоча стверджує, що завжди хотів боксувати з нинішнім мером Києва.

Зазначимо, що 46-річний Джонс-молодший в Україні був внесений в базу даних "Миротворець" за відвідування анексованого Росією півострова. 20 серпня боксер написав заяву на отримання російського громадянства, пояснюючи це тим, що "так буде легше їздити туди і вести свій бізнес".