Журналістам посилили правила допуску на об'єкти Євро-2012 у Львові

01 червня 05:58

Для пропуску на будівельні майданчики львівських об'єктів Євро-2012 журналісту необхідно буде підтвердити свою приналежність до журналістської діяльності та надати копії опублікованих матеріалів.

 

Про це йде мова у повістці акредитації ЗМІ для допуску на об'єкти до Євро-2012, яку опубліковано на сайті підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові».

«Для розгляду заявки на акредитацію журналістів і технічних працівників ЗМІ необхідно надіслати на факс або на електронну адресу офіційну заявку (обов'язково на фірмовому бланку ЗМІ за підписом керівника або головного редактора і завірену печаткою)», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, необхідно вислати «копії відповідних документів, що підтверджують професію, або рекомендації професійного об'єднання журналістів та заповнену акредитаційну картку».

Обмеження щодо доступу до будівельних об'єктів представників ЗМІ та офіційних делегацій визначає керівництво будівельної компанії, враховуючи виробничий процес. «Акредитовані журналісти у п'ятиденний термін в обов'язковому порядку (особисто або електронною поштою) повинні надати прес-службі ДП «Західінфрапроект» копії опублікованих матеріалів/сюжетів», - йдеться в повідомленні.

"У разі висвітлення заходу, не надання копії опублікованих матеріалів/сюжетів, перевищення журналістом своїх прав і невиконання обов'язків, регламентованих ст.26 закону «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», його акредитацію може бути припинено", - заявили на підприємстві.