Збірна України відмовилася від участі в Кубку Співдружності-2015

09 вересня 21:16

Молодіжна збірна України взимку 2014 року розгромила у фіналі Росію і стала переможцем Кубка Співдружності. Тепер же з політичних міркувань у ФФУ вирішили відмовитися від участі у змаганнях, які проходять в Санкт-Петербурзі.

 

У Федерації футболу України прийняли рішення відмовитися від участі в турнірі Кубок Співдружності, який традиційно проходить на початку року в російському Санкт-Петербурзі.

Таким чином, чинний володар трофею молодіжна збірна України (вік гравців до 21 року) не буде відстоювати свій титул в 2015 році. Нагадаємо, в 2014-му українська молодіжка, очолювана Сергієм Ковальцем, здобула тріумфальну перемогу над Росією у фіналі змагань - 4:0, ставши вперше в історії володарем Кубка.

Додамо, що Кубок Співдружності в січні майбутнього року пройде вже в 23-й раз. З 2012 року в змаганнях беруть участь молодіжні збірні, представляють не тільки СНД, але й інші колишні республіки СРСР.

Напередодні українська " молодіжка " розгромила Ліхтенштейн 3:0 і вийшла в плей-офф відбірного турніру Євро-2015. Примітно, що збірна Росії не зуміла кваліфікуватися у вирішальний раунд відбору. !zn