Збірна України рухається у правильному напрямку – Шевченко

11 вересня 10:26

Наставник вдячний команді за нічию з Нігерією.

 

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував нічию в товариському матчі проти Нігерії (2:2).

"У першому таймі ми хоч і часто помилялися, але найголовніше, що команда не зрадила своїм принципам, прагнула контролювати м'яч, діяти різнобічно. Не вистачило балансу в грі, було багато помилок, обрізок в середині поля. У перерві ми поговорили з хлопцями, попросили їх, щоб вони поменше помилялися, намагалися діяти акуратніше, прибрали недбалість. Крім того, ми трохи змінили структуру гри. При цьому команда повернулася на поле з бажанням не тільки відігратися, а й перемогти.

Наскільки ця збірна України близька до того ідеалу, до якого ми прагнемо? Важко знайти ідеал. Вважаю, ми рухаємося в правильному напрямку. Сьогодні зустрічалися різні команди, в складі яких були різні футболіст в плані їх фізичних характеристик", - повідомив Шевченко.

Нагадаємо, після п'яти зіграних поєдинків збірна України лідирує у відбірковій групі Євро-2020, маючи в своєму активі 13 очок.

Підопічні Шевченка двічі обіграли Люксембург (2:1 і 1:0), розгромили Сербію (5:0), зіграли на виїзді внічию з Португалією (0:0), а також виявилися сильнішими за Литву.

Наступні офіційні зустрічі українська збірна проведе в жовтні проти Литви та Португалії.

Україна – Нігерія 2:2: ключові моменти матчу.