Завдання фінішувати на першому місці в групі залишається – Хацкевич

03 листопада 10:00

Білоруський наставник залишився задоволений грою проти "Янг Бойз".

 

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над "Янг Бойз" в матчі Ліги Європи.

"Ще вчора я говорив, що "Янг Бойз" – це досить силова команда, яка добре використовує стандартні положення. Основна гострота сьогодні йшла від стандартних положень і десь ми програвали епізоди, тому нам пощастило, особливо в першому таймі.

У нас трохи інша установка на гру, але вона виконувалися лише в перші 10-12 хвилин, а потім ми чомусь сіли. Звичайно, ми хотіли більше наситити центральну зону, адже у суперника є досить креативні футболісти з хорошим останнім пасом. Коли забили, то вже грали по рахунку, але ми хотіли більше зустрічати суперника", - сказав Хацкевич на післяматчевій прес-конференції.

Коуч киян підкреслив, що, незважаючи на вихід в плей-офф, перед його командою зберігається завдання зробити це з першого місця.

"Завдання фінішувати на першому місці залишається. Ви рахуєте гроші, а ми рахуємо очки для нас і для рейтингу. У нас є преміальні, і вони теж пов'язані з перемогами".

Нагадаємо, в матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи "Динамо" обіграло в Берні "Янг Бойз" з рахунком 1:0 і вийшло в плей-офф турніру.

Зазначимо, що для того, щоб зайняти перше місце в групі "Динамо" буде достатньо в останніх двох матчах набрати хоча б два очки.

"Янг Бойз" - "Динамо": ключові моменти матчу, відео голу Буяльського.