Захисника ФК «Динамо» оштрафовано на рекордну суму

29 грудня 08:26

Футболіста київського «Динамо» Євгена Хачеріді буде оштрафовано на рекордну для клубу суму за неспортивну поведінку у матчі Ліги Європи проти «Маккабі» з Тель-Авіва. Про це повідомив президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс, повідомляє прес-служба клубу.

 

14 грудня Є.Хачеріді схопив за горло гравця «Маккабі» і отримав червону картку.

Відповідаючи на питання про суму штрафу, він сказав: «Дуже велика. Думаю, вона буде рекордною для гравців «Динамо».

За його словами з команди Є.Хачеріді ніхто не виганяє і в нього є контракт з ФК «Динамо». Він зазначив, що якщо футболіст планує залишити «Динамо», то київський клуб повинен отримати пропозицію, «відповідну до його футбольних якостей».

УЄФА поки не прийняв рішення про терміни дискваліфікації Є.Хачеріді. І.Суркіс вважає, що футболіста може бути відсторонено на один, три чи п'ять єврокубкових матчів.

«Думаю, він переосмислив свій вчинок. За його інтерв'ю помітно, що він вже щось зрозумів. Нам не потрібні його сльози. Нам потрібно зрозуміти: він усвідомив всю провину і наслідки свого вчинку, чи ні», - сказав він. Президент додав, що якщо Є.Хачеріді на полі буде дотримуватися прийнятих правил поведінки, то інших покарань, окрім штрафу, не буде.

Нагадаємо, Матч «Динамо» - «Маккабі» завершився з рахунком 3:3. Київська команда не зуміла вийти до 1/16 фіналу Ліги Європи, посівши третє місце у групі Е. Як зазначає офіційний сайт УЄФА, два перших місця зайняли турецький «Бешикташ» і англійський «Сток Сіті».