Вболівальники зірвали матч «Шахтар» - «Фенербахче» (відео)

22 липня 05:30

У Стамбулі товариський матч між місцевим «Фенербахче» і донецьким «Шахтарем» було зупинено на 69-й хвилині через заворушення на трибунах і на полі.

 

На той момент жодній з команд забити не вдалося. Тому фінальний рахунок у цьому поєдинку - 0:0.З перших хвилин уболівальники на трибунах «Шюкрю Сараджоглу» прагнули грати головну роль у футбольному спектаклі. Для початку турецькі фани, розсерджені останніми подіями, пов'язаними з «Фенербахче» (звинувачення у договірних матчах, арешт президента), закидали монетками і заплювали ложу преси. Дісталося як місцевим, так і українським журналістам. У результаті всі працівники ЗМІ, включаючи фотографів, були змушені залишити стадіон.Закінчився поєдинок після того, як уболівальники вибігли на поле, почали воювати зі стюардами, спілкуватися зі своїми гравцями і займатися іншими приємними для себе речами. Футболістам «Шахтаря» ж подібні розваги виявилися не до душі, і вони покинули поле. У результаті суддя через кілька хвилин завершив невдалий товариський поєдинок.

Фенербахче - Шахтар 0:0Фенербахче: Демірель, Іртегюн, Белозоглу, Стох, Крістіан, Шахін, Шентюрк, Білика, Генюл, Еркін, ДіаЗапасні: Гюнок, Шам, Ербей, Хурмаджі, Ніяз, Гуїса, Топчу, ЕлітезШахтар (1-й тайм): Рибка, Срна, Чижов, Ракіцький, Шевчук, Віценець, Хюбшман, Едуардо, Тейшейра, дентин, АдріаноШахтар (2-й тайм): Рибка, Кобін, Вілліан, Кучер, Коста, Ємельянов, Адріано, Шевчук (Гай, 59), Чижов (Кривцов, 56), Мхітарян, ФернандіньоПопереджено: Еркін