Вайлдер вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBC

27 вересня 09:47

Потенційний суперник Володимира Кличка успішно впорався з французьким претендентом.

 

Деонтей Вайлдер, який в наступному році може стати суперником Володимира Кличка в об'єднувальному поєдинку, вдруге провів захист свого титулу за версією WBC.

Суперником Вайлдера був 34-річний француз Жоан Дюопа, який раніше провів на рингу 34 поєдинки і в 32-х здобув перемоги. Уайлдер впорався з суперником тільки під кінець бою. Американець мав перевагу по ходу поєдинку, але і Дюопа постійно шукав щастя в атаці. У десятому раунді Вайлдер потряс француза серією ударів, але той зумів вистояти до кінця трихвилинки. Проте в одинадцятому раунді чемпіон знову почав бити суперника, після чого рефері зупинив бій.

Уайлдер здобув свою 35-ту перемогу, причому 34-й раз зробив це нокаутом. Американець, як і раніше, не знає поразок. Поясом чемпіона світу за версією WBC він, нагадаємо, володіє з 17 січня поточного року, коли відібрав його у Бермейна Стіверна.

Читайте також: Сподіваюся, бій з Уайлдером відбудеться швидше - Кличко

Раніше Уайлдер, розмірковуючи про об'єднувальний бій з Кличком, заявив, що буде ставити українцю свої умови. Зокрема, Вайлдер хоче, щоб поєдинок пройшов у США. Американський боксер вважає, що такий бій відбудеться приблизно у вересні 2016 року.