В "Бетісі" Зозулю назвали футболістом, який "нічого не боїться"

30 липня 09:30

В іспанському клубі шукали саме такого гравця.

 

Тренер з фізпідготовки "Бетіса" Маркос Альварес, який раніше працював у "Дніпрі", розповів про новачка команди - українського форварда Романа Зозулю:

"Це хороший вибір від Мігеля Торресільї (спортивний директор - прим.) і Густаво Пойета (головний тренер - прим.). Вони вибрали гравця з набором умінь, відмінних від трьох інших наших форвардів: Рубена Кастро, Санабрії і Алекса Алегрії".

"Зозуля дуже працездатний і допомагає команді весь час. Він сильний і може добре тримати м'яч. Також він заробляє багато фолів на собі. Його ніщо не зупиняє. Як ми тут говоримо, якщо потрібно буде засунути голову в осине гніздо, він це зробить. Він нападник, який нічого не боїться".

"Я його знаю, тому що ми провели разом три роки. Його головне вміння - весь час допомагати команді. Він нападник такого типу, який не створює сам моменти, як Рубен Кастро або Санабрія. Зозуля може грати центрального нападника або на фланзі. Він добре реалізує моменти і дуже добре грає головою".

"Адаптація? Я допоможу йому всім, чим зможу. Не як перекладач, тому що я повинен виконувати свою роботу тренера з фізпідготовки. Я провів в Україні чотири роки, так що я можу з ним вільно спілкуватися. Я говорю по-російськи, у нього не буде проблем з адаптацією в клубі".

Нагадаємо, 27 липня "Бетіс" оголосив про підписання контракту з футболістом збірної України Романом Зозулею на 3 роки. Зозуля перейшов в "Бетіс" на правах вільного агента - раніше форвард пішов з "Дніпра". За п'ять сезонів у "Дніпрі" 26-річний нападник провів у цілому 153 матчі, відзначившись 39 голами і 33 асистами.